עובדות PayU ישראל, צילום: איציק חנוכה

PayU ישראל מחפשת אנשי מפתח טכנולוגיים עם רעב לטכנולוגיה וליצירתיות, שאינם חוששים להביע את דעתם

החברה, שמשרדיה במתחם מעוצב באווירה צעירה ודינמית בקומה ה24 במגדלי חג'ג' בתל אביב ומופיעה במקומות הראשונים ברשימת החברות המובילות בפינטק (טכנולוגיה פיננסית), קיבלה אישור רשמי של פטנט אמריקני מוגן בארצות הברית עבור ניתוב חכם של עסקאות

PayU ישראל, שמופיעה במקומות הראשונים ברשימת החברות המובילות בתחום הפינטק (טכנולוגיה פיננסית), קיבלה אישור רשמי של פטנט אמריקני מוגן בארצות הברית עבור ניתוב חכם של עסקאות (המאפשר להעלות את אחוזי ההצלחה של כל עסקה העוברת דרך מנוע הניתוב). צוותי הפיתוח הבולטים של PayU העולמית ממוקמים בישראל.

במטה של החברה הישראלי של PayU העולמית, הפועל במתחם מעוצב בקומה ה-24 במגדלי חג'ג' בתל אביב, מועסק חוד החנית של החברה הכולל אנשי המפתח הטכנולוגיים – מהם 35 אחוז נשים – העובדים באווירה צעירה ודינמית. לחברה הגלובלית PayU יש כיום יותר מ-3,000 איש, כשבחטיבה הישראלית מועסקים יותר מ-60 עובדים שלמעשה מכתיבים את החזון של החברה העולמית. במרכז האסטרטגיה הארגונית של PayU ישראל נמצאים ערכים של גיוון והכלה והחברה מעודדת קבלת עובדים המשתייכים לכל אוכלוסייה. כך למשל, בניין המשרדים שבו פועלת החברה מונגש לבעלי/ות מוגבלויות שונות.

עובדי ועובדות PayU ישראל, צילום: איציק חנוכה

בימים אלו מחפשת החברה להגדיל את הצוותים כדי לעמוד בהיקף הפעילויות והפרויקטים שהיא מתכננת בתחום הפינטק. עיקר הדרישה היא לאנשים עם ראש פתוח ויוזמה עם רעב לטכנולוגיה וליצירתיות, שאינם חוששים להביע את דעתם ומחפשים לעשות דברים כדי לקדם את החזון של החברה.

עובדי החברה מתגאים במקום ההעסקה שבו הם צומחים ומתפתחים טכנולוגית ומקצועית. אחד מהדברים שהכי מאפיינים את העבודה ב-PayU ישראל הוא שימוש ואימוץ הטכנולוגיות המתקדמות ביותר בשוק – בין אם בשימוש ב-MySql, Cassandra ,Snowflake ו-ElasticSearch כמסדי הנתונים שמהווים את חוד החנית של התחום, ובין אם בפיתוח בשפות כמו nodejs ו-reactjs.

פיתוח העובדים בחברה נמצא בראש סדרי העדיפויות עד כדי כך שלמוביליות תוך-ארגונית הוקמו תכניות ייעודיות ולעובדים ברור שיש להם כבר מההתחלה חופש ואפשרות להתקדם בתוך הארגון. העובדים יכולים להתקדם ורטיקלית, באותו התחום או במעבר לתחומים/מחלקות אחרים, אם יחפצו בכך. כך למשל, מנהלת השיווק לשעבר בחברה ב-PayU ממלאת כיום תפקיד של כותבת טכנית תחת מחלקת המוצר, עובדת אחרת החלה בשירות הלקוחות וכיום עובדת כ-Solution Engineer תחת המחלקה הגלובלית, ועובד נוסף התחיל כמפתח תוכנה וכיום הוא ראש צוות הדאטה.

עובדים ועובדות של PayU ישראל, צילום: איציק חנוכה

מגוון הצוותים הגלובליים והלוקליים יוצרים סביבה מולטי תרבותית ומגוונת שבה הצוותים הישראליים עובדים בצוותא עם צוותי פיתוח מכל העולם. בנוסף, העובדים הישראלים מתברגים בתפקידי מפתח בחברה העולמית ואחראים להניע מטרות בחוד החזית הטכנולוגית: אפיון הפתרון למשימה, בחירת שפות הפיתוח, הפיתוח עצמו ותחזוקת המוצר הסופי. העובדים מקבלים זמן רב ללמידה עצמית ונהנים מהטבות רבות ובהן: מודל עבודה היברדי של עבודה במשך יומיים במשרדי החברה והשאר מהבית, ימי כיף מושקעים, ערבי צוות במהלך השנה, איזון בין סטארט אפ מקומי לתאגיד עולמי והטבות שונות כמו: מנוי freefit, שיעור יוגה שבועי, גישה חינמית לאתרים כמו: Udemy (שנמצאת בבעלות חברת האם של PayU, Naspers) ובהשתתפות בקורסים ובכנסים המאפשרים פיתוח אישי ומקצועי.

פלטפורמת התשלומים שפותחה על ידי Zooz מאפשרת לבעלי עסקים לעשות אופטימיזציה למערכות התשלומים. היא מבוססת ענן ומאפשרת לעסקים להתחבר ולנהל מגוון ספקי סליקה ואמצעי תשלום דרך פלטפורמה מרכזית אחת. היא מסייעת לחברות בינלאומיות בכל הנוגע לניהול ואופטימיזציה של מערך התשלומים הגלובלי שלהן דרך פלטפורמה אחת בלבד ובאמצעות Smart Routing מנתבת כל תשלום לספק המתאים ביותר עבור אותה עסקה.

עובדים ועובדות של PayU ישראל, צילום: איציק חנוכה

פלטפורמת PayU Hub מציעה יותר מ-100 תצורות ניתוב וכללי ניתוב המתבססים על תצורות שונות כמו: מנפיק (למשל: ויזה, מאסטרקארד, אמריקן אקספרס), מיקום גיאוגרפי של ביצוע התשלום, סכום העסקה ועוד. מנוע הניתוב החכם – המוגן בפטנט אמריקאי – מאפשר למנהלי תשלומים ליצור כללים עבור תשלומים וניתובם לספק האופטימלי ביותר, תוך הבטחת השלמת העסקה באופן שיביא לתוצאה העסקית הטובה ביותר ולרווחיות הגבוהה ביותר ללקוחות. פלטפורמה זו מאפשרת להפחית עמלות עבור תשלומים, למקסם את אישורי העסקאות ולנתב כל תשלום לספק עם העמלות הנמוכות ביותר ועם שיעורי הקבלה הגבוהים ביותר. הפלטפורמה נמצאת בשימוש של ענקיות כמו: Gett, kiwi.com, Payoneer ו-Inditex.

בשנת 2018 נרכשה ZOOZ, אז חברת הסטארט-אפ הישראלית שאותה הקימו בשנת 2010 רונן מורצקי ואורן לוי, על ידי ענקית התשלומים PayU בסכום שנאמד בכ-80 מיליון דולר. בכך הפכה החברה לחטיבה הישראלית של PayU, חברת סליקה ותשלומים אירופית עם מרכזי ניהול בהולנד, בדובאי, בלונדון ובתל אביב וצוותי פיצוח בתל אביב בקולומביה, ברומניה ובדרום אפריקה. עסקת הרכישה התקיימה לאחר שנה של שותפות מוצלחת בין שתי החברות, שבעקבותיה קיבלו לקוחותיה של PayU גישה לפוטנציאל של 2.3 מיליארד לקוחות חדשים בשווקים צומחים שבהם פועלת החברה.

לאתר של PayU ישראל:
https://corporate.payu.com/

לדף הלינקדאין של PayU ישראל:
https://nl.linkedin.com/company/payu

עובדות ועובדי PayU ישראל, צילום: איציק חנוכה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כתבות נוספות

ראשי

עושה גלים בין הדפים

השבוע נסקור סדרת ספרים לנוער שנועדה להשמיע את קולם של ילדים הסובלים מהפרעות שכיחות, ספר ילדים המלמד על ערכים טובים לחיים באמצעות דמות חמודה של

קרא עוד »
צרכנות

הפלה פרטית – מה חשוב לדעת

להפסקת הריון המתבצעת באופן פרטי יש לא מעט יתרונות שיכולים לאפשר לך הליך מקצועי, דיסקרטי ונכון לך. לכל מרפאה או גוף רפואי יש את הדרך

קרא עוד »