מדור "על הסכין", הפינה הכי מושחזת בעיר, נחת השבוע ב"יפו תל אביב" של השף הכי חביב בענף: חיים כהן
מכיוון שזו לא מסעדה זולה הצטיידנו בארנק של ידידי הברון פבלו פואטי – החבר האיטלקי שלנו שתמיד שמח לפרגן ולפעמים – כמו הפעם – גם מצטרף כדי לראות איזו שחיתות הוא מממן.

פבלו אמר שמנה כזו צריכה לבוא עם יין טוב בצד, אבל אנחנו כבר זרמנו על קוקטייל.
לגבי העיקרית הייתה דילמה: בשר או דגים. המלצרית החביבה המליצה על דג. "זו גם מנה נהדרת וגם מתאים לראש השנה: שנהיה לראש ולא לזנב".
שמענו להצעתה ולא הצטערנו.

הדג היה עסיסי בזכות הרוטב הפיקנטי שהזכיר לנו שילוב של פסטה איטלקי ביין לבן לפיצה מרגריטה. לא בטוח שזו הייתה ההשראה של השף, אבל אותנו המנה הזו זרקה לצפון איטליה. יכול להיות שזה היה בהשראת הספונסר של הארוחה.
לקינוח, ירדנו על ברולה מצוין שהיה סיום לארוחה מושלמת.

יפו תל אביב, יגאל אלון 98 תל אביב, 03-6249249, תפריט העסקיות מוגש לאורך כל השבוע (כולל שישי-שבת) בין השעות 12:00 ל-17:00