פיצה רביולי אפויה של פסטה ריקו ורון יוחננוב צילום: אסף אמברם

מתכון לחופש הגדול: פיצה רביולי

חברת "פסטה ריקו", החברה הישראלית המתמחה בייצור פסטה טרייה איכותית בשיטה איטלקית מסורתית, מגישה יחד עם הבלוגר רון יוחננוב, מתכון מעולה וקל הכנה לפיצה הכי מקורית שיש: פיצה רביולי אפויה. פיצה על בסיס משגע של רביולי בטטות מפסטה טרייה וטעימה, רוטב עגבניות וגבינה, אפוייה בתנור. מומלץ להכין את הפיצה עם הילדים, להוסיף תוספות שאתם אוהבים ולקצור מחמאות.

חופש גדול שמח!

מצרכים (לכ- 4-5 מנות):

2 שקיות רביולי בטטה טרייה של "פסטה ריקו"

150 גרם גבינה צהובה או מוצרלה מגורדת

לרוטב העגבניות:

2 שתי עגבניות בשלות קצוצות או חצי קופסת עגבניות מרוסקות

1 כף גדושה רסק עגבניות

2 שיני שום כתושות

1 כפית סילאן או דבש

1 כף עלי בזיליקום או אורגנו קצוצים דק

קורט מלח / פלפל שחור

אופן ההכנה:

  1. מסדרים את הרביולי בתבנית. שימו לב – לא צריך לבשל את הרביולי!
  2. מורחים מעל הרביולי את רוטב הפיצה בנדיבות ומפזרים את הגבינה המגורדת. ניתן להוסיף תוספות שרוצים כמו בצל, פטריות, תירס ועוד.
  3. מחממים תנור ל-200 מעלות ואופים כ-15 דקות או עד שהפיצה זהובה והגבינה מותכת. מגישים חם.

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כתבות נוספות

ראשי

עושה גלים בין הדפים

השבוע נסקור סדרת ספרים לנוער שנועדה להשמיע את קולם של ילדים הסובלים מהפרעות שכיחות, ספר ילדים המלמד על ערכים טובים לחיים באמצעות דמות חמודה של

קרא עוד »