פסל של יעל שביט, צילום: יח"צ

"כשאופנה פוגשת אמנות" – ב-BIG FASHION אשדוד

בימים אלו מתקיימת חווית בילוי, פנאי אופנה ואומנות, שבמהלכה פסלים ישראלים מהשורה הראשונה שנבחרו בקפידה מציגים פיסול ישראלי עכשווי בגן פסלים מרהיב במתחם BIG FASHION אשדוד 

לפוסע בשדרת הפסלים המרהיבה, שנוצרה במיוחד למתחם BIG FASHION אשדוד, מתגלה מיצב מרהיב של אמנות עכשווית של מיטב פסלי ישראל. השדרה מהווה לאורך השנה הקרובה מוקד משיכה ארצי לאמנות מסעירה ומיטבית בקניון האופנה BIG FASHION אשדוד, המהווה את ליבה המסחרי הפועם של אשדוד. שדרת הפסלים מהווה עושר אמנותי, ויזואלי ומרתק שייתן לתושבי העיר מקום עלייה לרגל, תוך חוויה תרבותית מרהיבה ומעשירה בחלל פתוח ומזמין.
האמנים הישראליים מהשורה הראשונה הם אמני פיסול, שהציגו בתערוכות מוזיאליות בארץ ובעולם. האמנים נבחרו בקפידה, ופסליהם מתכתבים בצורה מושלמת עם מניפסט המתחם והאופנה המוצגת בו.

פסל של ענת בן עזרא, צילום: יח"צ

לראשונה בישראל ובקונספט חדשני מוגש לקהל קטלוג וירטואלי, כאשר ניתן יהיה לסרוק את כל הפסלים בקוד QR, כפי שנהוג באירועים משמעותיים ברחבי העולם. כמו כן, יעמוד לרשות הקהל הרחב קטלוג ממשי להנאה וחוויה. הנהלת קבוצת BIG הארצית הרימה את הכפפה ונתנה אמון בהנגשת האמנות הישראלית תוך התכתבותה עם האופנה.

הפסלים המוצגים בתערוכה מיועדים לרכישה.

פסל של חסיה גיבלי, צילום: יח"צ

דף הפייסבוק של BIG FASHION אשדוד:
https://www.facebook.com/BigFashionAshdod/

עמוד האינסטגרם של BIG FASHION אשדוד:
https://instagram.com/bigfashionashdod_mall?igshid=fjup6qrej20b

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כתבות נוספות

ראשי

עושה גלים בין הדפים

השבוע נסקור סדרת ספרים לנוער שנועדה להשמיע את קולם של ילדים הסובלים מהפרעות שכיחות, ספר ילדים המלמד על ערכים טובים

קרא עוד »
המבקרת המוזיקלית

"הנה אני פה!!!"

ליאת גוריש, זמרת-יוצרת ושחקנית, שמופיעה וגם לימדה מספר לא מבוטל של תלמידים לפיתוח והעצמת שירה וכתיבה, מקדמת במימון המונים את

קרא עוד »