ארוחה בקערה. צילום: מעיין סלע

מדור אוכל חדש: זום איט!

"יוצאים קבוע" מתחדשים עם מדור אוכל שווה במיוחד. והפעם מעיין סלע, צלמת אוכל בימים כתיקונם, יוצאת לדגום ולצלם מנות ברחבי ישראל. עבודה קשה? קשה יש רק בלחם. 

הטוויסט האסייתי לסלט בהרכבה עצמית הולך ומתרחב. אם ארוחת צהריים בקערה עם מרכיבים איכותיים כמו דגים, אצות, גרעינים ורטבים אקזוטיים ובריאים היו פעם חלום רחוק, היום היא ממש בהישג יד לציבור הישראלי.

 

כל המרכיבים טריים. צילום: מעיין סלע

 

אוהבים את האוכל שלכם טרי? גם אנחנו. טריות זה באמת בייסיק. אם אתה מגיש לנו מאכל משובח שיצא אתמול מהמטבח, אל תטרח – ישר לפח.

בפוקישופ באמת הרגשנו את הטריות של המרכיבים. מאוד אהבנו את הקונספט שאפשר להרכיב את המנה בשלבים, ממש מבחירת הבסיס ועד הטופינג. גם בחירת סוג החלבון, עם מרינדה בלי מרינדה, החופש לבחור קנה אותנו.

אני בחרתי באורז עם דג טונה במרינדה והוספתי כל מיני ירקות ונבטים כמו גזר צנונית ובצל. יש גם תוספות קטנות כמו בוטנים ושומשום ושימו לב – לא פחות מ-11 רטבים לבחירה.

פתחנו עם טריות שזה בייסיק, אבל גם שירות זה חשוב לא פחות. אז בפוקישופ יש הדרכה נעימה במקום. למשל, אם בא לי חמוץ מלוח או מתוק לאורך ההרכבה של המנה. הרגיש לי טרי וטעים והשילובים ממש נחמדים.

 

להרכיב את הביס שלך. צילום: מעיין סלע

 

תוך כדי האכילה אתה מרכיב לעצמך את הביס שלך. אפשר לשלב את האורז עם אננס ובוטנים ובביס הבא משהו אחר. נקודת בונוס: במקום מוכרים גם חטיפים שאפשר לקחת הביתה. "השלם גדול מסך חלקיו", סיכמנו.

משכית 27 (כניסה מרחוב ספיר) ימים א-ה, כשרות רבנות הרצליה. צילום: מעיין סלע

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כתבות נוספות

ראשי

עושה גלים בין הדפים

השבוע נסקור סדרת ספרים לנוער שנועדה להשמיע את קולם של ילדים הסובלים מהפרעות שכיחות, ספר ילדים המלמד על ערכים טובים לחיים באמצעות דמות חמודה של

קרא עוד »