פלאפל של פעם. פרישמן פינת דיזנגוף. צילום: נטלי פורטי

אוכלים על הדרך: פלאפל של פעם

נקלענו לנתיב השיירה על פרישמן בדרך אל הים. כשחזרנו עייפים אך מרוצים הבטן אותתה שהגיע הזמן לקטנה.

בזווית העין למרגלות המבנה המפואר של" בית ליסין", קלטנו את "פלאפל של פעם". ידידי התיישב באנחה ואני נכנסתי להזמין.

 

בעל המקום רובי. צילום: נטלי פורטי

 

אני חייבת לציין שהתרעמתי כששמעתי את המחיר של המקום לחצי מנה: 15 שקלים. "וכמה זה מנה"? 18 שקל. אז הלכתי על מנה שלמה, לא נולדתי אתמול.

"אצלי החומוס עבודת יד במקום, ויש לי את הסלטים הכי טעימים", מציין רובי בעל המקום.

אני חייבת לציין שכשהגעתי לתחתית הפיתה הביסים נפל לי האסימון. הכרוב הכבוש הטרי עם סלט גזר המתובל והשילוש הקלאסי של חומוס טחינה עמבה וחריף היה שווה כל שקל.

ביס עם מרכיבים טריים בעבודת יד

 

הסמיכות לתיאטרון על אחת הפינות הסואנות בעיר עושה למקום רק טוב. אם אתם מזדנגפים וחשים דקירות רעב, כדאי לכם לקפוץ.

מנה פלאפל: 18 שקל

חצי מנה: 15 שקל

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כתבות נוספות

ראשי

עושה גלים בין הדפים

השבוע נסקור סדרת ספרים לנוער שנועדה להשמיע את קולם של ילדים הסובלים מהפרעות שכיחות, ספר ילדים המלמד על ערכים טובים לחיים באמצעות דמות חמודה של

קרא עוד »