חופשת הקיץ כבר פה וכמו חגיגת האטרקציות המתבקשת גם במטבח דרושים טעמים חדשים. חברת "פסטה ריקו" מציעה מתכון קיצי של רביולי גבינות שמש עם טוויסט של עגבניות מיובשות. ושיהיה לנו שמח בפה!
חברת "פסטה ריקו" מציעה מתכון של רביולי גבינות עשיר ומפנק, עם טוויסט של פירורי עגבניות מיובשות. הרביולי עשוי מ-100% קמח דורום וגבינות איכותיות: ריקוטה, מסקרפונה וגראנה פדנו. ולא ולא פחות חשוב, המנה קלה ומהירה להכנה, ביס אחד ואתם באיטליה!
מצרכים (לכ-4 מנות):
1 חבילת רביולי גבינות של "פסטה ריקו" 100% קמח דורום
כף חמאה
כף שמן זית
1/4 כפית מלח, פלפל, אגוז מוסקט
לפירורי לחם מתובלים:
1/2 כוס פירורי לחם
1/4 כוס ממרח עגבניות מיובשות
אופן ההכנה:
- מרתיחים בסיר גדול מים מומלחים עד לרתיחה מלאה ומבשלים את הרביולי במשך כשתי דקות.
- במחבת ממיסים כף חמאה עם שמן זית. מוסיפים מעט מלח, פלפל ואגוז מוסקט. מוסיפים מעט ממי הבישול של הרביולי (כף) למחבת של החמאה המומסת ומאחדים את רוטב החמאה יחד עם הרביולי.
- להכנת פירורי הלחם המתובלים: במחבת מפזרים פירורי לחם וממרח עגבניות מיובשות, מערבבים היטב עד לאיחוד הממרח ופירורי הלחם.
- מעבירים לצלחת הגשה ומגישים עם פירורי העגבניות המיובשות ופרמז’ן מגורד.
בונה פטיט!