יקרה, לא טעימה ודי ומיותרת – כך אפשר לסכם את הביקור שלנו במסעדת אנטריקוטי בפתח תקוה
אני מבינה שעברה שנה קשה על המסעדנים, אבל למה הם צריכים להוציא את העצבים על הלקוחות? איך מגישים במסעדה מזרחית לא מפוארת במיוחד שיפוד כבש קטן, בלי תוספות, ב-46 שקל?!
לפי הטעם זה בכלל לא שיפוד מכבש אלא צמיג של אליאנס, מה שמסביר את הטעם הצמיגי משהו.
גם החומוס היה דלוח, הגיע בקמצנות (שזה בסדר כי הוא לא השאיר טעם של עוד), וטבע בים של פטריות כבדות. בן שיחי העיר כי הפטריות נראות עייפות, אבל יכול להיות שהיה לו מבט של "בואי נחזיר אותן ונצמצם את הנזק בכיס".
הצ'יפס היה בסדר (גם קצת יקר), אבל הטבענו את יגוננו בשליש בירה.
דבר אחד טוב בכל זאת אפשר להגיד לזכות אנטריקוטי. יש להם חוש הומור. בחשבון למטה הייתה שורה שמאוד הצחיקה אותנו: "נשמח לראותכם שוב".
תגובה אחת
היי, איך ניתן ליצור קשר עם בעל האתר?
אני ממש אוהבת את תוכן המאמר הזה ואת סגנון הכתיבה
משה אברהם – דלתות פנים