מדור חדש ב"יוצאים קבוע" נולד השבוע ושמו בישראל "שולחן זוגי". במדור הזה אסקור, בכל פעם עם בן שיחה מעניין, מסעדה שווה, שעליה אמליץ גם בתכנית הרדיו שלי "הקול טוב" (כל רביעי בשתיים ברדיו סול).
השבוע נחתנו בחוף יפו לישיבת מערכת דחופה בשקיעה במקום הכי רומנטי ביפו: "מסעדת קסיס".
בן זוגי לארוחה, יואב גורן, היה אדיב ומתחשב ואפילו הגיע מצויד מהבית ברשימה של נושאים לשיחה. למזלי, לא היינו זקוקים לאף אחד מהם כי בעלת המסעדה והשפית שלה, איילת פרי, התגלתה כאשת שיחה מרתקת.
בשיחה איתה, שנמשכה גם בתכנית הרדיו שלי, היא סיפרה על מסעותיה באמריקה, על אהבתה לאוכל, ועל הבן שמביא לה הרבה גאווה.
בראיון שערכתי עימה לתכנית הרדיו "הקול טוב" היא אמרה שהיא מחפשת עובדים בנרות, אז אם אתם בעניין זה הטלפון שלה: 054-7921215.
אני החמאתי לה בשיחה שהשירות היה מצוין ולא הורגש מחסור בעובדים.
כמובן שגם החמאתי לה על האוכל המצוין, שכלל סלט מעולה, עשוי היטב, דגים וקינוח שמיימי. האווירה במקום מאוד חו"לית ולא בכיוון של מלכודת תיירים, אלא באמת מקום טוב לסגור איתו את היום, ולפתוח את הלילה.
כתובת: מסעדת קסיס, קדרון 44, יפו. טלפון: 03-575-3745