מזללת הגאון. שכונת מונטיפיורי

מי עומד מאחורי מזללת הגאון?

מה גורם לשני יזמים בתחום המסעדנות לפתוח מסעדה חדשה בעיצומו של משבר הקורונה? קודם כל הרבה אופטימיות. ודבר שני, אהבה לאוכל. 

ניר, אחד השותפים במקום, "פתחנו לפני שלושה שבועות בידיעה שזה לא הולך להיות פשוט. בעיקר בגלל הקורונה והמצב הכלכלי שנוצר עקב המגיפה הקשה. מתוך הבנה שזו הולכת להיות הרפתקאה לא קלה אף אחד לא עושה לנו הנחות אבל יחד עם זאת יש הרבה פירגון".

הרבה אומץ יש לכם.
"אנחנו באמת מאמינים בקונספט שאנחנו מציעים. המנות מקבלות תגובות מדהימות וזה נותן לנו המון כח להמשיך".

על מה מבוסס התפריט?
"אם מסעדה רגילה צריכה להשקיע מספר שעות בהכנות לפני הפתיחה, אז אצלנו בנינו את זה כך שתוך חצי שעה אנחנו מוכנים לפתיחה. הייחוד הקולינרי שלנו מורכב מארבעה סוגים של בשר שחביב על הקהל הישראלי זה בשר איכותי וכשר בהשגחת בד"ץ, אבל המקום עצמו לא כשר. כל החומרים טריים, הסלט נעשה במקום מול הלקוח ונחתך במקום. הבשרים מוכנים בעבודת יד. יש דגש על שמירת אסתטיקה ואנחנו עובדים עם מסיכות".

 

שיפודים בפיתה. צילום: נטלי פורטי

 

מה מבדיל את "המזללה" מבתי האוכל האחרים בשכונת מונטיפיורי?
"אנחנו שומרים על מרחק מהלקוח במיוחד בתקופת הקורונה. ואנחנו פתוחים בשבת! ככה שמי שחפצה נפשו בבשר איכותי בפיתה יכול לקפוץ בכיף בשבת".

מה אנחנו אכלנו לארוחת צהריים?
אני – נטולת הגלוטן לקחתי נקניקיית מרגז פיקנטית, מיקס של שווארמה וקבבים עסיסיים עם עגבניה חרוכה וסלט בצלחת עם טחינה בצד. עמיתיי המכובדים לקחו שווארמה בפיתה שהייתה נימוחה ושומנית, ושיפודי פרגית בפיתה, העדויות היו נלהבות. הורדנו את האוכל עם בירות לבנות מהחבית והיינו די מבסוטים. הדבר היחיד שהפר את השחמה שהיה מאוד חם, ולמקום יש רק מקומות ישיבה מעטים בחוץ על דלפק צר מעץ שקבוע בקיר. לבוא ולקחת למשרד זו האופציה ההגיונית פה.

 

צלחת מלאה בכל טוב. צילום: נטלי פורטי
מזללת הגאון 
הנציב 20 תל אביב
למשלוחים בכל ימות השבוע: 053-8220868
פתוח גם בשבת 

 

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כתבות נוספות

ראשי

עושה גלים בין הדפים

השבוע נסקור סדרת ספרים לנוער שנועדה להשמיע את קולם של ילדים הסובלים מהפרעות שכיחות, ספר ילדים המלמד על ערכים טובים לחיים באמצעות דמות חמודה של

קרא עוד »