סיסי פגאני, בעלת הגלידריה "ארטה", בנחלת בנימין בתל אביב היא האישה הכי קרובה ללבי מכמה סיבות: היא איטלקיה כמוני, היא תמיד מחייכת והיא מכינה את הגלידה הכי טעימה בעיר.
סיסי הייתה אורחת התכנית שלי "הקול טוב" ברדיו סול. האזינו לשיחה הכי טעימה ברדיו:
השאלה הראשונה ששאלתי אותה היא איך חגגה את הניצחון של איטליה ביורו. "כל הלילה חגגנו עם חברים. הרבה זמן חיכינו לחגיגות כאלה. יחד עם הזכייה באירוויזיון זו הייתה השנה הכי טובה שלנו".
כששאלתי אותה על אלו טעמים חדשים היא עובדת היא הפתיעה ואמרה שהיא מכינה גלידה עם זעפרן. יש לזה טעם מלוח עם ריח טוב. נשמע מסקרן. לצדו גם גלידת צנוברים שגם היא נשמעת כמו דבר שחייבים לטעום, לפחות פעם אחת.
גם הגרניטות של ארטה מעולות ומומלצות בקיץ הישראלי. הגרניטות טבעיות והן לא בצורת ברד, אלא יותר כמו שלג רך. הן מגיעות בטעמים של קמפרי, קפה ושקדים – הכי מפורסם בסיציליה. המלצה אישית שלי: אחרי ארוחת צהריים טובה קנחו עם הגרניטה של ארטה, שבקרוב יוגש עם בריוש איטלקי משובח.