כחמישה חודשים לאחר שנפתחה בקול תרועה רמה והפכה לאחת המסעדות המבוקשות בגליל משיקים במסעדת השף החלבית הכשרה למהדרין – בולונג'רי בצפת תפריט חורף אטרקטיבי, מחמם ומאוד מנחם.
בולונג'רי הינה מסעדה חלבית צפתית עם ניחוחות צרפתיים ותפריט שף עשיר בכשרות מהדרין.
המסעדה ממוקמת במתחם 'סיטי צפת' בסמוך לבנק הפועלים החדש בצפת. שף נועם בכר המוביל את הצד הקולינארי לצד הקונדיטור ובעלי המסעדה – מיקי אביסרור השיקו השבוע את תפריט החורף הכולל בורקס עגל צמחוני בבצק פילס, שווארמה דגים בטיבול מזרחי עם סלט טאבולה טרי ורוטב יוגורט עזים, ברוסקטה סלמון עם ביצת עין עלומה ורוטב הולנדז, מנת סלמון מוקפצות עם פטריות, טריאקי ופירה חלבי, רביולי סלק ברוטב יוגורט וגבינה צפתית מגורדת ושורה ארוכה של מנות מחממות ומנחמות לצד ספיישל של מרק השף – בכל יום מרק חם חדש.
במהלך השבועות האחרונים השיקו במסעדה ספיישל של ארוחות בוקר המוגשות לאורך כל היום וכולל בין היתר גבינות גליליות משובחות ממחלבה צפתית, מאפים טריים וחמים הנאפים במקום לרבות לחם מחמצת, מגוון מטבלים, סלטים, רטבים וכמובן ביצים.
צפו בסרטון קצר שצילמנו במקום:
שעות פתיחה: א-ה בין השעות 8:00 – 22:00, שישי בין השעות 8:00-14:00
הגדוד השלישי 1 בניין סיטי סנטר צפת, להזמנת מקום: 04-6055770