מסעדת הדגים בעין גב היא ללא ספק אחת הפנינות הקולינריות שממוקמות על שפת הכינרת. הבחירה לסעוד במסעדה הוותיקה השוכנת בקיבוץ שממוקם אסטרטגית בדיוק מושלם בין כל האטרקציות הוא חכם, והרעיון של לקבל דג שלם על הצלחת גורם להזיל ריר עוד בשלב הרעיון ולא מאכזב גם בשלב הביצוע.
המסעדה הוותיקה השיקה לאחרונה תפריט חדש וייחודי המציע שלל מנות דגים טריות, איכותיות ומרעננות – סיבה טובה לקפוץ לבקר.
התפריט החדש נבנה בהנחיית היועץ הקולינרי יענקל'ה שיין ובניצוחו של השף מנור זיתוני. אז מה אפשר להגיד על המקום שעדיין לא נאמר? לא הרבה, רק להגיד שהמקום נקי, שהשירות אדיב (גם אם המקום יוצאות בקצב איטי משהו), המנות גדולות והאווירה נהדרת.
אנחנו ירדנו על מושט שלם שהגיע עם תפוחי אדמה מעולים ובירה צוננת ליד. מנה גדולה ונדיבה ובהחלט משביעה.
קינחנו עם ברולה משובח והפוך מדויק.
כל החוויה עלתה לנו 320 שקל. לא זול, אבל שווה כל שקל.