ארנצ'יני ללא גלוטן. צילום: נטלי פורטי

לא על הלחם לבדו

ביקור בסניף ביגה בחיפה החזיר לנו את האהבה לבצקים ללא גלוטן וגרם לנו לקנא בחיפאים שנהנים מכל הטוב הזה

אביחי חריר ורעות בעבור, זוג מקסים מנהריה (בקרוב בעל ואישה), מוכיחים שלא חייבים להכניס חיטה לתפריט כדי לשמח את הגוף.

לא מדובר בעוד בית קפה סטנדרטי אלא מסעדה של ממש המציעה תפריט חלבי כשר, המורכב ממנות בריאות עשירות בערכים תזונתיים, ירקות ופירות שוק, דגי ים ועוד, בדגש על טריות וחומרי גלם איכותיים וטבעיים בלבד וקיימות גם אופציות טבעוניות.

אני עצמי שומרת על דיאטה דלה בגלוטן, אני חוטאת פה ושם לרוב בגזרת המתוקים אבל יש מאכלים שאם אוכל אותם תתנפח לי הבטן למימדים היסטריים לפחות ליומיים כמו ספגטי, פיצה ולחם שכמות הגלוטן בהם מאוד גבוהה. לכן לא היה גבול לשמחה שלי כשהגיעה הפיצה לשולחן. והיא היתה כל כך טעימה! אתם לא מבינים.

אביחי מציין כי "עשינו כל כך הרבה ניסיונות עם הבצק עד שהגענו לורסיה הזו. לא רצינו שזה יהיה עוד מוצר של פסח. אכפת לנו מאוד מהטעם".

 

שנתיים לא אכלתי פיצה. צילום: נטלי פורטי

 

בנוסף לתפריט העשיר, נהנים הסועדים ממעדנייה ייחודית המציעה מגוון רחב של דברי מאפה טריים, מארזי עוגיות, מטבלים, ממרחים, גבינות, זיתים, מוצרים ללא סוכר ומגוון רחב של קפה בטעמים ייחודיים המיובאים במיוחד לרשת.

עובדי הרשת עוברים הכשרה וסדנה ייחודית על מגוון המאפים והמזון המוצעים וכמובן הכשרה ייחודית על שירות קפדני, מקצועי ואדיב בסטנדרט אירופאי.

מומלץ לבוא ולהתרשם מהמגוון הרחב ומכל השפע שיש למקום להציע. שירות מעולה, ויופי של תפריט.

ביגה חורב

חורב 12, חיפה

שעות פתיחה: א'-ה' 8:00-21:30 , ו' 08:00-13:30, מוצ"ש- סגור

כשר. נגישות מלאה לנכים

 04-6333000

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כתבות נוספות

ראשי

עושה גלים בין הדפים

השבוע נסקור סדרת ספרים לנוער שנועדה להשמיע את קולם של ילדים הסובלים מהפרעות שכיחות, ספר ילדים המלמד על ערכים טובים לחיים באמצעות דמות חמודה של

קרא עוד »