תקופת הקורונה מאחורינו והגיע הזמן לנשום שלווה גלילית.
מלון אדמונד במושבה הציורית ראש פינה שב לארח באמצע חודש יוני ובכפוף להנחיות משרד הבריאות.
זוהי הזדמנות נהדרת לשנות אווירה, לגלות מחדש את יופיו של הצפון, במרחבי המלון, בשבילי טבע פורחים, בביקור ביקבי בוטיק, בשמורות הטבע, בנחלים ובפינות החמד הגליליות.

מלון אדמונד הוא מלון חדש שנפתח בחודש נובמבר 2019. הוא מציע חווית אירוח מפנקת ברמה גבוהה ומוקפדת ביותר. במלון 66 חדרים מעוצבים ונוחים, שטחי המלון הציבוריים מרווחים ומאפשרים תחושה בטוחה של ריחוק חברתי.
מנכ"ל מלון אדמונד, עומר פורת: "צוות המלון מקפיד על הנחיות משרד הבריאות בכל הרמות. המלון מתהדר ברמת ניקיון יוצאת מהכלל וכך גם יהיה עכשיו מבחינת כללי היגיינה נוקשים".
ניתן להתעדכן בקבלה על אטרקציות, מסלולי טיול ופעילויות בצפון. והצוות ישמח לעזור לכם לתכנן חופשה באזור.
האירוח במלון הינו למבוגרים ולילדים מעל גיל 14, על בסיס לינה וחצי פנסיון הכולל ארוחת בוקר וארוחת ערב במסעדת המלון.
מסעדת "ויקטוריה" הנה מסעדה אלגנטית המציעה חוויה גסטרונומית ייחודית. תפריט המסעדה תוכנן בקפידה ומציע תוצרת מקומית גלילית בתחכום אירופי קלאסי.
בשעות הערב ניתן ליהנות מסדנת יין ייחודית בחדר היינות של המלון ולהמשך בילוי בבר המלון, "הלורנס בר" שמתמחה במשקאות משובחים ותפריט מנות אישיות מבית שף המלון. בקרבת הבר הותקן קמין לימי החורף הקרים וספרייה עם מגוון ספרים.

ניתן להזמין גם ימי כיף, המשלבים ארוחה במסעדת המלון, טיפולי גוף בספא ושימוש חופשי בבריכה, בסאונות ובג'קוזי.
מחירים מיוחדים לפתיחה: 1,250 שקל לזוג ללילה באמצע השבוע, 1,450 שקל לזוג ללילה בסופ"ש.
*רק ביוני תתאפשר הזמנת לילה אחד בסופ"ש.
לפרטים והזמנות מלון אדמונד ראש פינה: 04-9064555
דוא"ל : hotel@edmond-hotel.co.il אתר: www.edmond-hotel.co.il
כתובת: דרך הגליל 35, ראש פינה.