רביולי מטוגן על מצע פולנטה של פסטה ריקו - צילום נמרוד סונדרס
רביולי מטוגן על מצע פולנטה של פסטה ריקו - צילום נמרוד סונדרס

מתכון לרביולי בניחוח חנוכה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email

חברת "פסטה ריקו", החברה הישראלית המתמחה בייצור פסטה טרייה איכותית בשיטה איטלקית מסורתית, מגישה לרגל חנוכה, מתכון מיוחד לרביולי מטוגן מצופה בגבינת פרמג'יאנו רג'יאנו, המוגש עם עלי תרד ופיסטוקים על מצע של פולנטה. השימוש במנה בפסטה טרייה מסוג רביולי תרד וריקוטה ופולנטה תירס משובח של "פסטה ריקו". המנה טעימה להפליא, קלה להכנה ומתאימה לשילוב כארוחת חג חגיגית לכל המשפחה.

מצרכים (ל-2-3):

1 חבילה רביולי תרד וריקוטה של "פסטה ריקו"

1 מיכל פולנטה תירס של "פסטה ריקו" (200 גרם)

1 שקית (100 גרם) פתיתי גבינת פרמג'יאנו רג'יאנו (100 גרם)

100 גרם עלי תרד טריים

100 גרם פיסטוקים קלופים

לטיגון: שמן קנולה

להגשה: שמן זית וצ'ילי גרוס

 

אופן ההכנה:

  1. מברישים את הרביולי במעט מים ומצמידים אותם לפתיתי הגבינה.
  2. מטגנים את הרביולי בשמן חצי עמוק משני הצדדים עד להזהבה.
  3. מחממים את הפולנטה במחבת עד לבעבוע עדין ומעבירים לצלחת הגשה שטוחה.
  4. מניחים על הפולנטה עלי תרד טריים ואת הרביולי, מזלפים מעל שמן זית ומפזרים מעט צ'ילי גרוס ופיסטוקים.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כתבות נוספות

ראשי

מחוללת בשירה את עולמות נשמתה

הסופרת והמשוררת איריס כליף משתתפת עם שיריה הייחודיים בתערוכות רבות ובהן: "עזה כמוות אהבה" בבית ציוני אמריקה, בתערוכה "זרקור – טרנספורמציה אומנותית", באירוע "הקפסולה" שיתקיים

קרא עוד »
ראשי

"אולי ההתמודדות עם מצבי לחץ וחשש מהלא-נודע מנעו מהכותבים לְפַנּוֹת זמן לתכנן ולרקום עלילה"

יאיר בן־חיים, סופר, משורר ועורך ספרותי, מספר על תהליך הפקת האנתולוגיה "יְמֵי הַקּוֹרוֹנָה" ועל מיזמים ספרותיים נוספים שהוא יזם יאיר בן־חיים, סופר, משורר ועורך ספרותי,

קרא עוד »