רביולי מטוגן על מצע פולנטה של פסטה ריקו - צילום נמרוד סונדרס
רביולי מטוגן על מצע פולנטה של פסטה ריקו - צילום נמרוד סונדרס

מתכון לרביולי בניחוח חנוכה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email

חברת "פסטה ריקו", החברה הישראלית המתמחה בייצור פסטה טרייה איכותית בשיטה איטלקית מסורתית, מגישה לרגל חנוכה, מתכון מיוחד לרביולי מטוגן מצופה בגבינת פרמג'יאנו רג'יאנו, המוגש עם עלי תרד ופיסטוקים על מצע של פולנטה. השימוש במנה בפסטה טרייה מסוג רביולי תרד וריקוטה ופולנטה תירס משובח של "פסטה ריקו". המנה טעימה להפליא, קלה להכנה ומתאימה לשילוב כארוחת חג חגיגית לכל המשפחה.

מצרכים (ל-2-3):

1 חבילה רביולי תרד וריקוטה של "פסטה ריקו"

1 מיכל פולנטה תירס של "פסטה ריקו" (200 גרם)

1 שקית (100 גרם) פתיתי גבינת פרמג'יאנו רג'יאנו (100 גרם)

100 גרם עלי תרד טריים

100 גרם פיסטוקים קלופים

לטיגון: שמן קנולה

להגשה: שמן זית וצ'ילי גרוס

 

אופן ההכנה:

  1. מברישים את הרביולי במעט מים ומצמידים אותם לפתיתי הגבינה.
  2. מטגנים את הרביולי בשמן חצי עמוק משני הצדדים עד להזהבה.
  3. מחממים את הפולנטה במחבת עד לבעבוע עדין ומעבירים לצלחת הגשה שטוחה.
  4. מניחים על הפולנטה עלי תרד טריים ואת הרביולי, מזלפים מעל שמן זית ומפזרים מעט צ'ילי גרוס ופיסטוקים.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כתבות נוספות

אירוס המדבר צילום יוקה
טיולים ואטרקציות

אירוס המדבר: מלון מיוחד בלב המדבר

נווה מדבר פסטורלי המוקף באטרקציות ובנופים עוצרי נשימה – זו התחושה שמקבלים כשנופשים במלון אירוס המדבר בירוחם.  למי שלא מכיר נספר שמלון אירוס המדבר הוא

קרא עוד »
שי צוהר מנגב חומוס באינתי צילום יוקה
אוכל

החומוס הכי טוב בדרום

אם אתם באזוור ירוחם ומחפשים מקום טוב לאכול בו – אני ממליץ לכם להגיע לאינתי – חומוסייה, שמגישה חומוס טרי מחומרי גלם מעולים בתוצרת מקומית.

קרא עוד »
החתן והכלה צילום יוקה
חדשות

חתונת השנה בירוחם

חתונה מרגשת כזו לא נראתה הרבה זמן בירוחם. ישראל וחן נישאו בישיבה תיכונית אמי"ת בלבב שלם ירוחם בליווי מאה אורחים שעשו הרבה שמח. הכל התחיל

קרא עוד »