טפאצ'ולה. הרצל פינת רוטשילד

גיחה למקסיקו: מסעדת טאפצ'ולה עושה חריף בפה ושמח בלב

שישי אחר הצהריים בתל אביב. השמש משתקפת ברכות בחלונות הבניינים החדשים על התפר של מובלעת כלבו שלום עם נווה צדק. הבטן מקרקרת ואנחנו מתיישבים במסעדת טפאצ'ולה שממוקמת על הרצל פינת רוטשילד.

"למה כתוב שהמסעדה נמצאת ברוטשילד אם אנחנו בהרצל 4"? שאל אותי ידידי, נתתי לו מבט ששמור למי שמגיע במקור מהפריפריה, "כי רוטשילד זה יותר מגניב". כך או כך המסעדה מעוצבת ברוח מקסיקנית צבעונית והמוזיקה עליזה. ולנו נשאר רק להזמין אוכל כי היינו מורעבים ואחרי שבוע לא קל.

פתחנו במרגריטה. פחית קפואה של גרניטה שהגיעה בטעם תות – אננס עם טאץ' של קוקוס. מקץ שתי דקות היינו מוכנים לכל תרחיש. לשולחן הגיע אורז מקסיקני חריף (14 שקל), עם כוסברה שריפד את הבטן והגן עלינו מהאלכוהול שהמלצרית המשיכה להרעיף עלינו (שני צ'ייסרים של קמפרי על חשבון הבית).

 

מרגריטה קפואה. צילום: יוצאים קבוע

 

הזמנו גם שני טורטיות "ברבקואה", מקמח תירס ממולאות בצלי בקר, גואקאמולי, פריחולס, בצל וכוסברה שהיו חגיגה בתוך הפה. (39 שקל). נשנשנו גם נאצ'וס פריכים מתירס (29 שקל), שהגיעו עם מגוון מטבלים של שמנת, גואקאמולי (שזרם לשולחן כמו יין) ורוטב עגבניות חריף.

 

נאצ'וס. צילום: יוצאים קבוע

 

לקינוח התפנקנו בבננה מטוגנת בטמפורה (32 שקל), עם גלידת וניל. מנה שמילאה את כל הצרכים שלנו באותו רגע.

 

בננה עם גלידה. צילום: יוצאים קבוע

 

החשבון הגיע ולא התפלצנו. 148 שקל. לא נורא בכלל, בהתחשב בזה שיצאנו שבעים ושמחים.

כתובת: הרצל 4 קרוב לפינת רוטשילד, תל אביב.
שעות פתיחה: 12:00 – 00:00
ציון שלנו: 9 מתוך עשר. (כי מסעדה זה לא דיסקוטק – ביקשנו להנמיך פעמיים)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כתבות נוספות

ראשי

עושה גלים בין הדפים

השבוע נסקור סדרת ספרים לנוער שנועדה להשמיע את קולם של ילדים הסובלים מהפרעות שכיחות, ספר ילדים המלמד על ערכים טובים לחיים באמצעות דמות חמודה של

קרא עוד »
חדשות

כוחו המרפא של הציור

מיכלי אדלר, בוגרת בצלאל, אוצרת, מעצבת פנים, מורה ויועצת בשיטת הניאו-הומנולוגיה MetaFeelings, מציגה בתערוכת היחיד "קפלים בזמן" בגלריית ״גלובל ארט״ בתל אביב את יצירותיה הייחודיות,

קרא עוד »