סוסו היא כבר לא בשורה חדשה, אבל איזה כיף שהיא לא מפסיקה לחדש. הלכנו לטעום את הוופל החדש עם הבשר וחזרנו עם טעם של עוד.
ראשון, צהריים, אחרי סוף שבוע גדוש של אהבה, אוכל וחופש, חוזרים למשרד ומחפשים דרך להרים את הראש מהקיוב. תמיד אנחנו יכולים לסמוך על סוסו שיעשה שמח. תמיד יש שם חידושים קולינריים שזורקים אותנו למחוזות של יצירה והנאה. קבלו את החידוש האחרון: ופל צ'יפס עם בשר. זה נראה כמו ופל אמריקאי עם גלידה, רק שזה מלוח, טבול ברוטב גבינתי נהדר עם בשר (אפשר גם בלי בשר ב-26 שקל).
את כל הטוב הזה הורדנו עם מיץ סוסו מעולה בצבע ורוד, שהוא מה שיוצא כשלימון עושה אהבה עם אבטיח. הוא נסחט עד הסוף!
יואב גור, בן זוגי לארוחה, הלך על הסטנדרט: המבורגר סוסו קלאסי (49 שקל) עם תוספת של פטריות פורטבולו (8 שקל). הנימוק שלו: ידידה הזמינה אותי לקיש ואני שומר מקום בבטן. שיהיה לו בהצלחה עם זה. אני – ילדת פרחים שנולדה בטעות אחרי וודסטוק – דוגלת בלאכול מכל הבא ליד, בלי נקיפות מצפון, בלי מחשבון קלוריות ובלי המילה הכי בזויה בשפה העברית: דיאטה.
סוסו נולד בשביל לקוחות כמוני, שמבינים שהחיים קצרים, שבאנו לסיבוב אחד כדי ליהנות ושאם במקרה, רק במקרה, יש דבר כזה גלגול נשמות אז בגלגול הבא נעשה דיאטה. בגלגול הזה באנו ליהנות.