כבש ב-48 שקל. צילום יואב גורן
כבש ב-48 שקל. צילום יואב גורן

שחטו את הכבש וגם את החשבון

יקרה, לא טעימה ודי ומיותרת – כך אפשר לסכם את הביקור שלנו במסעדת אנטריקוטי בפתח תקוה

 

צ'יפס. צילום נטלי פורטי
צ'יפס. צילום נטלי פורטי

 

אני מבינה שעברה שנה קשה על המסעדנים, אבל למה הם צריכים להוציא את העצבים על הלקוחות? איך מגישים במסעדה מזרחית לא מפוארת במיוחד שיפוד כבש קטן, בלי תוספות, ב-46 שקל?!

לפי הטעם זה בכלל לא שיפוד מכבש אלא צמיג של אליאנס, מה שמסביר את הטעם הצמיגי משהו.

 

חומוס. צילום נטלי פורטי
חומוס. צילום נטלי פורטי

 

גם החומוס היה דלוח, הגיע בקמצנות (שזה בסדר כי הוא לא השאיר טעם של עוד), וטבע בים של פטריות כבדות. בן שיחי העיר כי הפטריות נראות עייפות, אבל יכול להיות שהיה לו מבט של "בואי נחזיר אותן ונצמצם את הנזק בכיס".

 

החשבון. צילום נטלי פורטי
החשבון. צילום נטלי פורטי

 

הצ'יפס היה בסדר (גם קצת יקר), אבל הטבענו את יגוננו בשליש בירה.

דבר אחד טוב בכל זאת אפשר להגיד לזכות אנטריקוטי. יש להם חוש הומור. בחשבון למטה הייתה שורה שמאוד הצחיקה אותנו: "נשמח לראותכם שוב".

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כתבות נוספות

ראשי

עושה גלים בין הדפים

השבוע נסקור סדרת ספרים לנוער שנועדה להשמיע את קולם של ילדים הסובלים מהפרעות שכיחות, ספר ילדים המלמד על ערכים טובים לחיים באמצעות דמות חמודה של

קרא עוד »