עוגה לימונית - צילום אהובה אלפרון
עוגה לימונית - צילום אהובה אלפרון

בניחוח לימון: מתכון מנצח של אהובה אלפרון

אושיית האינסטגרם והקולינריה, אהובה אלפרון מנדבת את המתכון המנצח שלה לעוגה המושלמת – עוגה לימונית, באדיבות המותג קוקי: העוגה קלה להכנה ויפה להגשה, לכל אירוח.

רכיבים:

2 לימונים קלופים וחתוכים לרבעים

4 ביצים

כוס שמן

כוס חלב

כוס וחצי סוכר

2 כוסות קמח

1 אבקת אפייה

1 סוכר וניל

נייר אפייה עגול של קוקי

אופן ההכנה:

לערבל במערבל את הלימונים, הביצים, החלב, הסוכר, השמן וסוכר הוניל לנוזל שכל תוכנו גרוס.

לסנן במסננת את הנוזל, לזרוק את עודפי הלימון. בקערה נוסיף את הקמח ואבקת אפייה נערבב זאת ידנית. בתבנית עגולה נניח נייר אפיה עגול של קוקי, נפזר מעט קמח, ננער עודפים, נשפוך פנימה את העוגה, נכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות טורבו כ 40 דקות או עד להשחמה של העוגה.

המתכון באדיבות המותג "קוקי".

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כתבות נוספות

ראשי

עושה גלים בין הדפים

השבוע נסקור סדרת ספרים לנוער שנועדה להשמיע את קולם של ילדים הסובלים מהפרעות שכיחות, ספר ילדים המלמד על ערכים טובים לחיים באמצעות דמות חמודה של

קרא עוד »