גלידת ארטה צילום נטלי פורטי
גלידת צנובר. צילום באדיבות סיסי פגאני

הגלידה הכי טובה בעיר בטעמים חדשים ומפתיעים

סיסי פגאני, בעלת הגלידריה "ארטה", בנחלת בנימין בתל אביב היא האישה הכי קרובה ללבי מכמה סיבות: היא איטלקיה כמוני, היא תמיד מחייכת והיא מכינה את הגלידה הכי טעימה בעיר.

סיסי הייתה אורחת התכנית שלי "הקול טוב" ברדיו סול. האזינו לשיחה הכי טעימה ברדיו:

 

 

השאלה הראשונה ששאלתי אותה היא איך חגגה את הניצחון של איטליה ביורו. "כל הלילה חגגנו עם חברים. הרבה זמן חיכינו לחגיגות כאלה. יחד עם הזכייה באירוויזיון זו הייתה השנה הכי טובה שלנו".

 

גלידת ארטה צילום נטלי פורטי
גלידת ארטה צילום: באדיבות סיסי פגאני

 

כששאלתי אותה על אלו טעמים חדשים היא עובדת היא הפתיעה ואמרה שהיא מכינה גלידה עם זעפרן. יש לזה טעם מלוח עם ריח טוב. נשמע מסקרן. לצדו גם גלידת צנוברים שגם היא נשמעת כמו דבר שחייבים לטעום, לפחות פעם אחת.

גם הגרניטות של ארטה מעולות ומומלצות בקיץ הישראלי. הגרניטות טבעיות והן לא בצורת ברד, אלא יותר כמו שלג רך. הן מגיעות בטעמים של קמפרי, קפה ושקדים – הכי מפורסם בסיציליה. המלצה אישית שלי: אחרי ארוחת צהריים טובה קנחו עם הגרניטה של ארטה, שבקרוב יוגש עם בריוש איטלקי משובח.

 

גלידת ארטה צילום נטלי פורטי
גלידת ארטה צילום: באדיבות סיסי פגאני

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כתבות נוספות

ראשי

עושה גלים בין הדפים

השבוע נסקור סדרת ספרים לנוער שנועדה להשמיע את קולם של ילדים הסובלים מהפרעות שכיחות, ספר ילדים המלמד על ערכים טובים לחיים באמצעות דמות חמודה של

קרא עוד »
צרכנות

הפלה פרטית – מה חשוב לדעת

להפסקת הריון המתבצעת באופן פרטי יש לא מעט יתרונות שיכולים לאפשר לך הליך מקצועי, דיסקרטי ונכון לך. לכל מרפאה או גוף רפואי יש את הדרך

קרא עוד »