גלידת ארטה צילום נטלי פורטי
גלידת צנובר. צילום באדיבות סיסי פגאני

הגלידה הכי טובה בעיר בטעמים חדשים ומפתיעים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email

סיסי פגאני, בעלת הגלידריה "ארטה", בנחלת בנימין בתל אביב היא האישה הכי קרובה ללבי מכמה סיבות: היא איטלקיה כמוני, היא תמיד מחייכת והיא מכינה את הגלידה הכי טעימה בעיר.

סיסי הייתה אורחת התכנית שלי "הקול טוב" ברדיו סול. האזינו לשיחה הכי טעימה ברדיו:

 

 

השאלה הראשונה ששאלתי אותה היא איך חגגה את הניצחון של איטליה ביורו. "כל הלילה חגגנו עם חברים. הרבה זמן חיכינו לחגיגות כאלה. יחד עם הזכייה באירוויזיון זו הייתה השנה הכי טובה שלנו".

 

גלידת ארטה צילום נטלי פורטי
גלידת ארטה צילום: באדיבות סיסי פגאני

 

כששאלתי אותה על אלו טעמים חדשים היא עובדת היא הפתיעה ואמרה שהיא מכינה גלידה עם זעפרן. יש לזה טעם מלוח עם ריח טוב. נשמע מסקרן. לצדו גם גלידת צנוברים שגם היא נשמעת כמו דבר שחייבים לטעום, לפחות פעם אחת.

גם הגרניטות של ארטה מעולות ומומלצות בקיץ הישראלי. הגרניטות טבעיות והן לא בצורת ברד, אלא יותר כמו שלג רך. הן מגיעות בטעמים של קמפרי, קפה ושקדים – הכי מפורסם בסיציליה. המלצה אישית שלי: אחרי ארוחת צהריים טובה קנחו עם הגרניטה של ארטה, שבקרוב יוגש עם בריוש איטלקי משובח.

 

גלידת ארטה צילום נטלי פורטי
גלידת ארטה צילום: באדיבות סיסי פגאני

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כתבות נוספות

גיימס בונד 2021 דניאל קרייג לשעוני אומגה צילום יחצ חול
תרבות

מה השעה בונד?

השעון החדש של ג'יימס בונד מבית אומגה ייחשף במקביל להשקת הסרט החדש "לא זמן למות". ישראל תהיה המדינה השנייה בעולם שתקרין את הסרט לקהל הרחב,

קרא עוד »
אירוע הקרנת סרט דוקומנטרי במוזיאון נחום גוטמן צילום מאי עבאדי גרבלר
תרבות

לשתוק מעט ביחד

מוזיאון נחום גוטמן לאמנות, מזמין את הקהל הרחב להקרנת הסרט הדוקומנטרי: "איך אומרות שתיקה". הסרט בבימויה של שיר ניומן זכה בפרס הביכורים בפסטיבל דוקאביב ועלה

קרא עוד »