מתכון אהובה אלפרון- שוק טלה חגיגי צילום יחצ קוקי
מתכון אהובה אלפרון- שוק טלה חגיגי צילום יחצ קוקי

המתכון המנצח של אהובה אלפרון

בפתחם של החגים אנו רוצים להעשיר את ארוחת החג עם מתכון מנצח, שכל הסועדים לא ישכחו. אהובה אלפרון מנדבת את המתכון המנצח שלה לארוחות החג – שוק טלה חגיגי, באדיבות המותג קוקי:

מצרכים:

שוק וצלעות של טלה

חופן שיני שום קלוף ושלם

פלפל שחור גרוס

כף מחוקה מלח

חופן ירק פיטרזליה כוסברה בצל ירוק מעט סלרי

3 כפות שמן

מתכון אהובה אלפרון- שוק טלה חגיגי צילום יחצ קוקי
מתכון אהובה אלפרון- שוק טלה חגיגי צילום יחצ קוקי

אופן ההכנה:

לחרוץ עם סכין חיתוך פנים לשוק ולטמון פנימה שום בכל מקום אפשרי על פני בשר השוק וגם הצלעות.

לערבב בקערה שמן מלח פלפל שחור לעסות השוק.

לגרוס את כל הירק יחדיו לצפות את השוק מכל הכיוונים.

לחתוך תפוחי אדמה או בטטה לעיגולים בינוניים בכל התבנית.

להניח את השוק וחלקיו מעל לסגור הכל עם נייר אפייה אלומיניום של קוקי.

לאפות לילה שלם בתנור בחום של 120 מעלות עד הבוקר.

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כתבות נוספות

ראשי

עושה גלים בין הדפים

השבוע נסקור סדרת ספרים לנוער שנועדה להשמיע את קולם של ילדים הסובלים מהפרעות שכיחות, ספר ילדים המלמד על ערכים טובים לחיים באמצעות דמות חמודה של

קרא עוד »