חומוס כמטאפורה. צילם: הדס ניצן

של מי החומוס הזה?

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email

יום החומוס הבינלאומי חל היום. ולרגל המאורע החשוב הזה קבלו מתכון מפתיע ומפנק ל"חומוס גוואקמולי". שילוב מנצח של גרגרי חומוס עם אבוקדו טרי ובריא

חברת "חקלאי גרנות", המשווקת המובילה בישראל של אבוקדו גרנות מציעה מתכון למנה מיוחדת וטעימה: חומוס עם אבוקדו – "גוואקחומוס" – שילוב טעמים מפתיע של חומוס עם אבוקדו, קל להכנה ונהדר כמנת ביניים או עיקרית, לניגוב טבעוני וגם לכאלה שלו.

מצרכים ל-4 מנות:

1 אבוקדו בשל מסוג "אבוקדו גרנות"

350 גרם חומוס מבושל

2 כפיות מיץ לימון

1/4 כפית פלפל חריף

1/4 כוס כוסברה

2 כפיות שמן זית

אופן ההכנה:

משרים ללילה את החומוס בקערית מים בטמפרטורת החדר. מבשלים במים רותחים עד לריכוכו המוחלט.

טוחנים בבלנדר את גרגירי החומוס עם  2 כפיות מיץ לימון. מוסיפים  אבוקדו בשל, רבע כפית פלפל חריף, רבע כוס כוסברה ושתי כפיות שמן זית.

מוזגים לקערה בתנועת ניגוב ומקשטים עם שמן זית וכמה גרגרי חומוס.

ושיהיה לכם יום חומוס טעים, עם גוואקחומוס.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כתבות נוספות